Geniet van onze ruime slaapkamers.

U kunt uw auto parkeren op eigen terrein en eventueel zijn er fietsen te leen tegen een onkostenvergoeding. Met warm weer is het heerlijk toeven op de ligbedden bij het zwembad met poolhouse waar tevens drankjes staan welke u kunt aanschaffen. Op verzoek kunnen wij een borrelplank of lunch met een goede fles wijn of bier voor u verzorgen.

Wij hebben 4 ruime slaapkamers met badkamer voor u ter beschikking waarvan u hieronder de omschrijving vindt.

Slaapkamer
€ 180 voor 1 nacht, boekt u meerdere nachten € 165/nacht, bedragen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt

Blériot Suite

Deze zeer ruime en lichte suite van maar liefst 50 m2 heeft een tweepersoons hemelbed, een tafel en een zitje bij de open haard. Optioneel bij te boeken is een kamer en suite van 25 m2 met twee eenpersoonsbedden. De ruime badkamer met douche, bad en toilet is voorzien van een aparte kleedkamer in een van de torens van het kasteel.

Slaapkamer
€ 160 voor 1 nacht, boekt u meerdere nachten € 145/nacht, inclusief een uitgebreid ontbijt

Chambre Alberto Santos Dumont

De ruime kamer van 30 m2 heeft een tweepersoonsbed, een zitbank bij de open haard en een kledingkast. Daarbij een badkamer voorzien van douche, bad en toilet. Tevens zijn in de kamer badjassen aanwezig, een haarföhn en koffie en thee faciliteiten.

€ 160 voor 1 nacht, boekt u meerdere nachten € 145/nacht, inclusief een uitgebreid ontbijt

Chambre Antoine de St’Exupéry

Een rustige, koele kamer, groot 30 m2 met tweepersoonsbed en zitbank. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Tevens zijn in de kamer badjassen aanwezig, een haarföhn en koffie en thee faciliteiten.

€ 160 voor 1 nacht, boekt u meerdere nachten € 145/nacht, inclusief een uitgebreid ontbijt

Chambre Roland Garros

Een zonnige kamer groot 30 m2 met twee eenpersoonsbedden en zitje. De badkamer is voorzien van een bad en toilet. Tevens zijn in de kamer badjassen aanwezig, een haarföhn en koffie en thee faciliteiten.

€ op aanvraag

Gîte 1

Het is ook mogelijk de helft van het kasteel te huren als vakantiewoning, dat wil zeggen vier grote slaapkamers met vier badkamers, een keuken, salon, biljartkamer, eetzaal en overdekt buitenterras. Hierbij is tevens inbegrepen medegebruik van het zwembad. De prijs van dit vakantiehuis is op aanvraag. Mail of bel ons en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Gîte 2

In de naastgelegen boerderij wordt op dit moment hard gewerkt om twee vakantiewoningen te realiseren.